Watertaxi Tienstra

Online ontwikkeling Tienstra

Friesland Centraal heeft de websites van Tienstra Nautische Dienstverlening gemaakt. Echter, bij een goede website hoort ook een goede online profilering. Daarom hebben we ook voor hem online campagnes opgezet middels Adwords en Facebook. Hier haalt hij vele nieuwe klanten uit die hij normaliter nooit had bereikt. 

Behalve de online ontwikkeling is onze media-expert ook offline bezig geweest voor Tienstra meer naamsbekendheid te creëren. Middels een goed geschreven persbericht kwam zijn watertaxi bij vele media in het nieuws. Hier bereikte hij ruim 300.000 mensen mee. Elke week is Tienstra nu volgeboekt met toeristen die maar al te graag gebruik maken van zijn watertaxi in omgeving Grou.

Omdat de digitale wereld nooit stilstaat zijn we voortdurend met Tienstra om te tafel om verdere verbeteringen toe te passen.