Wiersma Culinair

Ontwerp bedrijfsbus

Chefkok Foppe Wiersma had recent een nieuwe bedrijfsbus gekocht. Deze mooie bedrijfsbus wilde hij laten bestickeren met een creatief en flitsend ontwerp. Dit heeft marketingbureau Friesland Centraal gemaakt. 

Sinds 1994 staat Foppe Wiersma in de keuken. Eerst als leerling in het beroepsonderwijs. Later in de keuken bij meesterkoks als Huub Biro (Lauswolt), Jean-Jacques Menanteau (Amsterdam) en Alan Pearson (Oisterwijk). Met twee aanbevelingen van meesterkoks op zak selecteerde hij zich voor de exclusieve sterklas.

Voor dit zwaargewicht hoort natuurlijk ook een prachtig bestickerde bedrijfsbus. Voor een scherpe prijs hebben we dit voor hem mogen uitvoeren. Naar grote tevredenheid rijdt hij in deze bedrijfsbus dagelijks rond. Dankzij het mooie ontwerp heeft hij zelfs al meerdere klanten gekregen omdat voorbijgangers hem opmerkten.