Webdesign Royalwerkbedrijf.nl

Royal Werkbedrijf heeft als voornemen ieder jaar een nieuwe locatie te openen. Dit jaar zijn ze begonnen in Drachten en volgend jaar (2019) hopen ze een ander gebied van Friesland te mogen betrekken. Iedere locatie heeft een ander aanbod. Sommige werkzaamheden zijn gelijk (bijvoorbeeld de moestuin hebben we zowel in Noardburgum als in Drachten) maar de franchisenemer die de locatie leidt mag zelf bepalen wat hij aanbiedt. Het was belangrijk dat iedere locatie de nodige aandacht kreeg op de website.

Doelgroepen
▪ Cliënten, verwijzers, particulieren en bedrijven

Doelen van de website
▪ Generen van contactmomenten via de website (e-mail, telefonisch)
▪ Goede vindbaarheid in zoekmachines
▪ Eenvoudig beheer van content middels CMS
▪ Frisse uitstraling hebben en overzichtelijk/toegankelijk zijn

Bekijk de nieuwe website
www.royalwerkbedrijf.nl