ONLINE MARKETING

Het is erg belangrijk om online goed vindbaar te zijn. Google wordt namelijk door ruim 95% van de Nederlanders gebruikt als zoekmachine wanneer men op zoek is naar diensten of producten.

Door te adverteren in Google Adwords staat uw website altijd bovenaan en krijgt u veel nieuwe klanten. Ook beschikt Friesland Centraal over andere methoden om hoog in de Google resultaten te verschijnen. We zijn namelijk ook expert in het schrijven van landingspagina’s die op bepaalde zoektermen erg veel mensen bereiken.

KENNISMAKEN

Wilt u eens met een expert sparren over uw plannen? Dan kunt u via deze button contact opnemen om een afspraak in te plannen. We hebben korte lijntjes en kunnen al uw vragen snel beantwoorden.

Hoe scoort uw website? Vraag een gratis en beknopte analyse aan bij Friesland Centraal!

Strategie

We onderzoeken de doelgroep, de concurrentie, de online marketing strategie van de organisatie en de prestaties van de website en campagnes. Hiermee ontstaat een helder beeld.

Campagnes

Effectieve online campagnes zoals Google Adwords, Facebook advertising, display en branded content. Dit kan een transactiecampagne zijn, maar ook leadgeneratie of branding.

Optimalisatie

Na lancering van je website begint het pas. We monitoren je prestaties, optimaliseert zoekmachines (SEO), conversie en de content. Voor contentmarketing creëren we effectieve content.