Andries Oord

Andries Oord

Eigenaar en marketeer

Andries is voortdurend bezig met online vindbaarheid, het bouwen van mobiel- en tabletvriendelijke websites, drukwerk en vormgeving. Hij helpt hiermee inmiddels ruim 100 verschillende bedrijven in Friesland. Eerlijke prijzen en snel resultaat is wat Friesland Centraal uniek maakt. 

Nynke De Boer

Nynke De Boer

Online Marketeer

Acquisitie, tekstschrijven, vormgeving en drukwerk. Nynke verzorgt zowel offline als online uitingen voor bedrijven. Ze is woonachtig in Kollum. Ze is specialist in online vindbaarheid en doet dit dan ook voor diverse ondernemingen in Friesland. 

Henk Brinkman

Fotograaf en video-expert

Techniek, presentatie en inhoud moeten naadloos op elkaar aansluiten. Henk maakt daarnaast reportages middels video, dronejournalistiek, fotografie en tekst. Hij vertelt graag ook uw verhaal middels een boeiende bedrijfs-videoreportage. Henk is al sinds 2015 werkzaam bij Friesland Centraal. 

Eric van Bijleveld

Klantcontact

Eric ondersteunt Friesland Centraal met klantcontact. Hij vertelt graag meer over het belang van een goede website en online vindbaarheid. Naast het klantcontact voor Friesland Centraal is hijzelf ook tevreden klant.